Emlak Konut'tan 4 alternatifli konaklama indirim kampanyası

Emlak Konut GYO genel merkezinde düzenlenen basın toplantısında “Güvenli Yatırım, Güvenli Gelecek” sloganıyla başlatılan kampanya hakkında bilgi verildi.

Toplantıda konuşan Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde yapılan çalışmalarla milletin hak ettiği mutluluğu sağlayacak yaşam alanları inşa etmeye devam ettiklerini söyledi.

Türkiye'nin geleceğine güveninin tam olduğunu ve bu doğrultuda çalışmaya devam edeceğini belirten Erdem, inşaat sektörünün Türk ekonomisinin istikrarını güçlendirmesinde ve ilk 10'a girmesinde her zaman önemli bir rol oynadığını ve oynamaya devam edeceğini kaydetti. Türkiye'deki ekonomiler. Dünya.

Erdem, inşaat ve gayrimenkul sektörünün bu hedefe ulaşmak için gerekli fedakarlıkları yapmaya devam ettiğini, hükümetin, Bakanlığın ve ilgili kuruluşların sektöre destek vermeye devam ettiğini söyledi.


5 ilde 16 projeyi kapsıyor

Cengiz Erdem, 2023 yılını 53,2 milyar liralık rekor ön satış cirosuyla tamamladığını ve 4 bin 700 bağımsız bölümü hak sahiplerine teslim ettiğini belirterek, şunları söyledi: “Güçlü ve tecrübeli ekibimizle 103 bin bağımsız bölümün inşasına devam edeceğiz. 8,5 milyon metrekarelik 137 şantiye “Bölümümüz ve 200 bini aşkın doğrudan ve dolaylı çalışanımızla şirketimizi çok daha güçlü bir geleceğe taşıyoruz.”

Emlak Konut ödeme sistemine ve “Güvenli Yatırım, Güvenli Gelecek” sloganıyla başlatılan kampanyaya değinen Erdem, kampanyanın İstanbul, İzmir, Antalya, Balıkesir ve Denizli'de 16 projeyi kapsadığını söyledi.


4 farklı ödeme koşuluyla kampanya

Erdem, vatandaşların Emlak Konut ödeme sistemi üzerinden banka ve kefil olmadan ev sahibi olabilmesi için 4 farklı ödeme koşulunun yer aldığı kampanyanın detaylarına ilişkin şu bilgileri verdi:

“Birinci koşulda: Peşin alımlarda yüzde 25 indirim sunuyoruz. İkinci koşulda ise yüzde 25 peşinat, satış koşulumuzda faizsiz ara ödeme, 6, 12 ve 24'üncü aylarda ara ödemeler var. Üçüncü şartımız ise yarısı peşin, kalan yarısını ise 1,29 vade farkıyla ödemek. Dördüncü ve son şartımız ise yüzde 25 peşinat ve 72 ay sabit taksit imkanı sunuyoruz. 1,29 vade farkıyla seçenekler Kampanyamıza ilgi duyan, ev sahibi olmak ve geleceğine güvenle yatırım yapmak isteyen tüm vatandaşlarımız web sitemizden ve çağrı merkezimizden detaylı bilgi alacak veya “satış ofislerimizi ziyaret edecek”.

Erdem, yeni satın alma fırsatları sunan bu kampanyanın vatandaşlarda ilgi uyandıracağına ve sektöre yeni bir dinamizm kazandıracağına inandığının altını çizdi.


“Bugün kampanyamız başladı, 2 bin civarında konutun satışını bekliyoruz”.

Cengiz Erdem, bugün başlayan kampanya kapsamında hedefin 2 bin civarında konut satmak olduğunu söyledi.

Herhangi bir süre sınırlaması olmadığını ve satış hedefine ulaşıldığında kampanyanın sona ereceğini anlatan Erdem, vatandaşların detaylı bilgiyi satış ofislerinden alabileceğini söyledi.

Kampanyaya başka projelerin de dahil edilebileceğini kaydeden Erdem, kampanya kapsamında sunulan faiz oranları sayesinde konutları uygun fiyatlı hale getireceklerini açıkladı.


Kampanyaya dahil olan projeler

Kampanya İstanbul, İzmir, Balıkesir ve Denizli'de yer alan 16 projede geçerli olacak.

İstanbul'da Batıyaka, Çınarköy Evleri, Düşler Vadisi, Ebruli Kayaşehir, Vadi Evleri-1, Vadi Evleri-2, Tual Gölyaka, Meydan Başakşehir, Major Gölyaka, Gölyaka İstanbul ve Yeni Fikirtepe, İzmir'de Allsancak ve Evora, Denizli Evora Denizli, Balıkesir Emlak Kampanyaya Balıkesir'deki Konutları ve Antalya'daki Park Yaşam Antalya projeleri dahil oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir