Kurumlar arası masa tenisi turnuvasında Çiğli Belediyesi şampiyon oldu – SPORT

İzmir Atatürk Stadı'nda düzenlenen turnuvada 10 takım kıyasıya mücadele etti. Ahmet Hakan Küçük, Ali İhsan Çelik ve Onur Güdül'den oluşan Çiğli Belediyesi masa tenisi takımı, 7 ay süren müsabakaların ardından topladığı 17 puanla şampiyonluğa ulaştı.

Kupayı Başkan Yıldız'a takdim ettiler

Turnuvayı şampiyonlukla tamamlayan Çiğli Belediyesi masa tenisi takımı, Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız'ı makamında ziyaret etti. Başkan Yıldız, ekibin kendisine hediye ettiği kupayla ilgili şunları söyledi: “Bu kupa, başkanlığım döneminde kazandığımız ilk kupa olması nedeniyle kalbimde her zaman ayrı bir yere sahip olacak. Kupayı tüm meslektaşlarımız ve Çiğli halkı adına kabul ediyorum. Sporculara şu sözlerle teşekkür etti: “İnşallah daha nicelerini Çiğli'mize kazandırabiliriz.”

Başkan Yıldız: “Spora ve sporcuya desteğimiz devam edecek”

Sporun birleştirici ruhunu öne çıkarmaya devam edeceklerini vurgulayan Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, şöyle konuştu: “Bu güzel turnuvada Çiğli'ye yakışır bir mücadele sergileyen meslektaşlarıma teşekkür ediyor, başarılarından dolayı hepsini kutluyorum. Meslektaşlarımız arasındaki birlik ve beraberliği güçlendirecek sportif faaliyetlerin içinde olmaya devam edeceğiz. “Altyapı çalışmaları ve spor anlamında hayata geçireceğimiz planlamalarla her Çiğli vatandaşımıza dilediği branşta spor yapma imkanı sunacağız” dedi.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir